Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная » 2009 » Сентябрь » 5 » Шкільний дзвінок запросив учнів до школи
15:17
Шкільний дзвінок запросив учнів до школи

Після спекотного літа рідна Ізмайлівська школа відкрила широко двері своїм школярам. А малиновий передзвін шкільного дзінка запросив учнів до світлих, чистих, оновлених, після ремонту, класів.
Першого вересня, на Дні Знань, тепло й сердечно вітали всіх учнів, та найбільше уваги, найбільше слів-побажань було сказано на адресу першокласників та випускників головою райдержадміністрації Володимиром Конюшенком, який зачитав звернення Президента України, начальником відділу освіти Валентиною Ільющенковою, сільським головою Миколою Сироваткою, директором центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Іриною Чемерис, директором Королівського ХПП, депутатом районної ради Віктором Живановим, головою сільської ветеранської організації Анатолієм Клименком, головою батьківського комітету школи Антоніною Снісаренко, нинішнім директором школи Оксаною Красюк та колишнім Віктором Відешиним. Всі вони також вручали подарунки: Володимир Конюшенко – проектор до комп’ютера, Віктор Живанов – шкільні набори першокласникам та з його матеріальної допомоги перекрили дах приміщення школи, Ірина Чемерис – приладдя для математичного кабінету, інші – подарунки для першокласників – букварики, зошити, щоденники, ручки тощо. Це, дійсно, було сімейне свято. У велику шкільну родину одинадцятикласники привели першокласників. Їм напутні слова говорили, як старші учні, їх перша вчителька Інна Вірич, так і малюки дошкільного навчального закладу „Колосок” зі своїми вихователями. Ключ від Країни Знань і перший підручник „Буквар” вручила першокласникам Королева Знань Галина Гулянович. Вони у своєму слові-відповіді пообіцяли старанно навчатися і продовжувати славні традиції рідної школи.
Ієромонах, отець Полікарп привітав і благословив першокласників і всіх учнів на навчання.
Квіти до меморіальних дошок повного кавалера ордена Слави С.Федченка та Героя Радянського Союзу І.Чередніченка, могили воїнів-визволителів поклали учні школи Максим Новак, Сніжана Молнар, Марина Мажара, Ліана Плахотнюк.
Вели свято педагог-організатор Світлана Криворучко та учні Ліза Мошина, Сергій Карпенко.
Квіти вдячності і поваги учні школи вручили і своїм вчителям. 
Країна Знань відкрила свої двері всім, хто хоче опанувати весь той вантаж знань, що виробило людство. В добрий час!
Тетяна Куц

Категория: Общее | Просмотров: 949 | Добавил: eparhia-alexand | Рейтинг: 5.0/1