Приветствую Вас Гость | RSS
Мой сайт
Главная » 2009 » Февраль » 16 » «Православна просвіта» та єпархія домовилися про співпрацю у вихованні дітей та молоді
16:43
«Православна просвіта» та єпархія домовилися про співпрацю у вихованні дітей та молоді
14 лютого, напередодні великого православного свята Стрітення Господнього відбулася зустріч виконавчого директора Кіровоградського регіонального громадсько-просвітницького товариства «Православна просвіта» Антоніни Павловської з єпископом Олександрійським і Світловодським Антонієм. 

В ході зустрічі обговорювалися питання щодо проведення спільних благодійних акцій, співпраці в духовно-просвітницькому напрямку та відродження і впровадження найкращих православних традицій по вихованню дітей і молоді, тощо. 

Антоніна Олександрівна розповіла владиці про діяльність «Православної просвіти» на Кіровоградщині. Вона зазначила, що вже впродовж дванадцяти років «просвітяни» несуть слово Боже у серця і душі дітлахів і персоналу спеціалізованих дитячих закладів для дітей-сиріт та дітей-інвалідів. На сьогодні під їх опікою близько двох тисяч дітей, яких «просвітяни» вітають і пригощають з усіма двонадесятими святами. Крім цього, багато різних благодійних акцій, випуск часопису «Благовіст». І хоч товариство «Православна просвіта» - в Кіровограді, географія їх діяльності охоплює майже всю область, тому для сівпраці запрошуються священики і Олександрійської єпархії. Єпископ Антоній був дуже задоволений співпрацею кліриків Олександрійської єпархії і благословив всі добрі починання.

 

Ангеліна Несен, Кіровоград


Категория: Общее | Просмотров: 888 | Добавил: eparhia-alexand | Рейтинг: 5.0/2